Kuppikoot järjestyksessä pienimmästä suurimpaan

Rinnat ovat meidän miesten mieleen mutta rintaliivien kanssa riittääkin ihmettelemistä (ainakin ostotilanteessa). Shoppailua ei yhtään helpota se, että eri maissa mitataan tissejä vähän eri asteikoilla. Tämän tietävät kaikki pornosivustoilla aikaisemmin surffanneet. Nyt kauniit mallitytöt esittelelevät sinulle kuppikokoja.

Ylemmässä kuvasarjassa Brazzersin tytöt esittelevät kuppikokoja AA – G ja alemmassa kuvasarjassa PinupFilesin tytöt näyttävät rintaliivejä erittäin suurissa kokoluokissa eli H – P.

Kuppikoot AA – G


» Katso povekkaiden naisten kuvia ja videoita Brazzersissa

Brazzersin tytöt esittävät nyt kuppikokoja pienistä kupeista isoihin kuppikokoihin. Koot ovat järjestyksessä 75 AA, 70 A, 75 B, 75 C, 80 D, 75 E, 75 F, 75 G.

Kuppikoot H – P


» Katso povekkaiden naisten kuvia ja videoita PinupFilesissä

Tämän kuvasarjan tyttöjen rintaliivien koot pienimmästä suurimpaan ovat: 80 H, 75 J, 70 K, 70 L, 75 M, 80 M, N 75, 80 O, 70 P.

Näin suuren kokoluokan kuppikoot eivät olekaan mitään ihan tavallista joka-tytön mallia. Erittäin isorintaisiin malleihin tsemppaavan PinupFilesin tytöt täyttävät rintaliivinsä äärimmilleen H – P kokoluokassa.

Monet näistä tytöistä ovat muuten luomurintaisia – osaatko suoralta kädeltä sanoa, että ketkä? Vastaukset tyttöjen rintojen aitouteen löydät PinupFilesin sivuilta.

Näin naisten rintaliivien kokoa mitataan

Rintaliiveistä tärkein juttu tietää on, että niitä mitataan kahdessa osassa: 1) mitta rinnan alta 2) rinnanympärysmitta. Näiden kahden mitan eli rinnanympärysmitan ja rinnanalusmitan erotus puolestaan määrittää rintaliivien kuppikoon. Jos rinnanympärysmitta on esimerkiksi 75 cm ja rintojen päältä mitattu 90 cm eli erotus on 15 cm, rintaliivien koko on 75B.

Koska kuppikoko on kiinni kahdesta muuttujasta, on esimerkiksi 70 D kupin tissiliivi kupiltaan eri kokoinen kuin vaikkapa 90 D.

Yleensä meidän suomalaisten ja muun länsimaalaisten mieleen ovat hoikat, isotissiset naiset. Eli parhaimmalta yleensä näyttää pieni numero vaikkapa 75 (joka on samalla mitta naisen rinnan alta) sekä aakkosissa mahdollisimman myöhäinen kirjain, vaikkapa E. Eli siis 75 E.

Muiden maiden rintaliivit

Kaikki maailman ihmiset eivät käytä metrisysteemiä mittaamisen ja mittaustavoissa on muitakin eroja. Näiden taulukoiden avulla voit muuttaa muiden maiden tissiliivit meidän eurooppalaisten standardiin. Erityisesti tytöt USA:ssa ja Britanniassa mittaavat tissejään ihan eri yksiköillä kuin meillä Suomessa.

Rinnanympäryksen mitat maittain:

UK USA Eurooppa Ranska Italia Australia
32 32 70 85 1 10
34 34 75 90 2 12
36 36 80 95 3 14
38 38 85 100 4 16
40 40 90 105 5 18

 
Kuppikoot maittain:

UK USA Eurooppa Ranska Italia Australia
AA AA AA AA - -
A A A A A A
B B B B B B
C C C C C C
D D D D D D
DD DD tai E E E DD DD
E DDD tai F TF F E E
F G G G F F
FF H H H FF FF
G I J J G G
GG J K K GG GG
H K L L H H
HH L M M HH HH
J M N N J J
JJ N O O JJ JJ
K O P P K K
Web Analytics